On ollut tapahtumarikas viikko. Malla on opetellut autossa matkustamista, yksin jäämistä autoon ja vieraaseen paikkaa jäämistä ja erilaisiin huoltoasemiin ja muihin pysähtymispaikkoihin tutustumista oikein roppakaupalla. Kaikki on sujunut yllättävän hyvin. Malla on reipas ja rohkea, eikä itkeskele perään, vaan katselee aikansa ja asettuu sitten lepäämään.

Me huoltojoukot kävimme tutustumassa myöskin näyttelytoimintaan, jos vaikka joskus saisimme vietyä Mallankin koiranäyttelyyn. 

Malla on nyt täyttänyt neljä kuukautta ja kuten kuvasta näkyy on turkin nyppiminen aloitettu pikkuhiljaa. Selästä tuntuu lähtevän kovin helposti mutta jalat ja mahanalus on tiukemassa ja  sitten vielä pää, mikä karva irtoaa mikä ei....................mutta ei huolta, meillä on aikaa ja niin hauskaa Mallan kanssa.

Maanantaina käytiin vielä moikkaamassa Tyyneä ja tyttöjä ja taas juostiin niin että kieli riippui maassa. Eikä siinä kaikki, kohta mentiin taas kovaa kun Baana tavattiin. Siinä välillä Malla meni mukkelismakkelis kun isolla Baanalla vauhti kiihtyi, mutta hauskaa oli ja pikku Varpu on niin ihanaa seuraa kun herkkupaloja antoi.

Siis kaikenkaikkiaan ihana pääsiäinen ja mitkät ilmat